Boys

go to GIRLS

Girls

go to BOYS
  • - Balik Kampung Paling Eksklusif, Syukurillah! 🎶Ooo, balik kampung.. Ooo, balik kampung.. Hari girang 🎶 Nuha riang ria, tak putus putus tanya bila mahu sam...
    5 weeks ago
  • Singgah - Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum pembaca setia blog Masih Manusia! Haha. Baiklah. Hari ini hari yang sangat ajaib kerana tiba-tiba jari-jemari hal...
    8 months ago
  • My little girl part 1 - Assalamu'alaykum wbt Tiba-tiba aku kembali ke sini..! hehe Aku mahu abadikan satu cerita untuk tatapan akan datang. Supaya aku tidak lupa dan supaya aku ...
    1 year ago
  • Nafas Baru - Assalamualaikum.. BismILLAH ArRahman ArRahim.. Rupa-rupanya sudah lebih setahun setengah saya membiarkan blog ini sunyi tanpa entri terbaru.Ada beberapa tu...
    3 years ago
  • do explain - today i pour out all my adventurous encounters and problems i went through the couple of days i worked to my dad ayah said, "mmm...kklg, have you heard abo...
    3 years ago
  • ^_^ - KLIK DI SINI
    5 years ago
  • Makan biar sihat - Eh, buah apa kat atas ni.Macam pernah tengok kan..INi antara favorite saya juga ni. Tambah2 time mengandung yang tak berapa lalu nak makan ni. Saja nak ...
    5 years ago
  • ..=).. - assalamualaikum.. ..ready for surgery test after this.. …get ready(struggling actually) for Dr sherif Hawari class after this..he will teach us Arrythmia a...
    5 years ago
  • Yana & me - *Bismillahirrahmanirrahim. Peace be upon Prophet Muhammad. * Okay. This is about my first elective posting. Shortly. At about 10 am, we reached the adm...
    6 years ago
  • permata hati kami ~aisyul hani~ - Nama diberi : Aisyul Hani (kehidupan yang tenang) Tempat dilahirkan : Hospital Raja Perempuan Zainab II, Kota Bharu Tarikh lahir : Khamis, 22 Julai 2010 Wakt...
    6 years ago
No posts.
No posts.